administratiekantoor

Administratiekantoor waar u als cliënt centraal staat

Op zoek naar een administratiekantoor waar u als cliënt centraal? Wij vinden het belangrijk om persoonlijke aandacht te hebben voor onze klanten. Als boekhoudkantoor leveren wij al 13 jaar diensten op het gebied van administratie en financieel advies aan bedrijven. Momenteel hebben wij meer dan 130 tevreden bedrijven in beheer. Het administratiekantoor is in 2007 opgericht door Guven Budak en hij neemt jarenlange ervaring op gebied van belasting en administratie met zich mee. Professionele ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel en wij ontwikkelen ons voortdurend. Wij willen vernieuwend bezig zijn en onze kennis overdragen aan andere mensen. Wist u dat wij ook een erkend leerbedrijf van de Ecabo zijn? Wij brengen young professionals alle kneepjes van het vak bij. Wilt u een afspraak maken bij ons administratiekantoor om uw wensen te bespreken? Neem dan contact met ons op!

Administratiekantoor met deskundige kennis

Als administratiekantoor zijn twee belangrijke pijlers in onze werkzaamheden deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid. Wij stellen de waardes van u als klant voorop. Persoonlijke service vinden wij erg belangrijk en handelen daar ook naar. Hierdoor krijgt het zakelijke toch een extra dimensie en wordt het contact tussen u en een van onze adviseurs versoepeld. Op die manier leren we elkaars doelen en bedoelingen kennen. Daardoor ontstaat er een vruchtbare voedingsbodem om een optimale samenwerking vorm te geven. Wij richten ons als administratiekantoor voornamelijk op het verzorgen van administraties, jaarrekeningen en loonadministratie. Ook voor belastingadvies voor uw bedrijf in Rotterdam en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres.

Administratiekantoor ontzorgt uw administratieve kopzorgen

Het voeren van de administratie is natuurlijk een wettelijke vereiste maar het is waarschijnlijk niet de reden waarom u uw bedrijf bent begonnen. Toch is een administratie meer dan een ‘noodzakelijk kwaad’ of een hoge kostenpost. Een goed ingerichte en accuraat bijgehouden administratie is een belangrijk deel van uw onderneming. Het geeft u namelijk snel inzicht in de financiële positie van uw bedrijf. Als administratiekantoor nemen wij graag deze taak voor u uit handen zodat u zich volledig kunt richting op uw bedrijf. Afhankelijk van welke wensen er bij u spelen kunnen wij uw administratie volledig of gedeeltelijk verzorgen. Dit kan voor een vast bedrag per maand of tegen een uurtarief. Wilt u met ons kennismaken en bekijken wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op!

Neem contact met ons op Bel ons gerust